Kizomba / Bachata Fra høsten 2024 deler vi denne kurstimen annenhver uke mellom bachata og kizomba. Bachata i partallsuker og kizomba i oddetallsuker.


Instruktør: Florentina

Når: Tirsdager kl 19.00 - 19.55

Varighet/oppstart:
Kizomba oddetallsuker, uke 35, 37, 39, 41, 43, 45 og 47
Bachata partallsuker uke 36, 38, 40, 44 og 46 (fri uke 42)
Ekstratime før show på Byscenen kommer!

Kursinnhold: fokus på læring og videreutvikling av grunntrinn som kan synkroniseres til musikken. En del av kurset vil være trening i koreografi med fokus på å trene frem bevegelsene og uttrykket i koreografien og bli samkjørt som dansegruppe.

Nivå: både nybegynnere og viderekomne

Sted: Bratsbergvegen 2, 7037 Trondheim

Bekledning: Behagelige treningsklær og gjerne dansesko med hæler (andre sko med hæler går også bra)

Kizomba er en dans som utstråler feminitet, sensualitet og romantikk. Den har en fengende rytme som vil få deg til å føle takten som ingen annen musikk. Den ble født på begynnelsen av 80-tallet i Angola og har blitt ekstremt populær de siste årene i mange land rundt om i verden, blant annet Spania og Frankrike.

Kizomba kombinerer karibiske og afrikanske rytmer, så bevegelsene som dominerer er hoftens bevegelser. I kurset vil vi også ha fokus på å lære å bruke hele kroppens bevegelser og isolasjoner og trekke inspirasjon fra den franske substilen urban kizomba.

Bachata er en sensuell og vakker dansestil som stammer fra Den Dominikanske Republikk. Dansen er en av de mest populære latinske dansene.

Bachatas karibiske rytme er representativ for sammensmeltning av latinske og afrikanske rytmer, og representerer dermed denne kulturarven i Den Dominikanske Republikk. Dansen, derimot, er konsentrert i den nedre delen av kroppen, hvor bevegelser av føtter og hofter er hovedelementet. I kurset vil vi også ha fokus på å lære å bruke hele kroppens bevegelser og isolasjoner og trekke inspirasjon fra den populære substilen bachata fusion.

Noen flere spm? Epost: natalia@natalias.no - Tlf: 926 97 008

Pris

Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester


2300NOK

Pakkepris

Ved påmelding til flere kurs får man opptil 30% rabatt. Se påmeldingssiden for mer info