Kizomba / Bachata Dette er et nytt kurs hvor det vil være Kizomba og Bachata - ikke salsa/bachata som tidligere semester.
I Florentinas kizomba-bachata kurs vil du bli introdusert for den feminine og sensuelle (lady style – women empowerment) teknikken og stilen. Hun vil spesielt fokusere på å utdype forskjeller i de ulike kroppsbevegelsene, energinivå, kroppsisolasjon og flyt. Dette vil hun gjøre gjennom musikk/musikkrytme innen det tradisjonelle og moderne kizomba og bachata.

Instruktør: Florentina 

Når:  Tirsdager kl 19.00 - 20.10

Kursstart: Uke 36

Sted: Bratsbergvegen 2, 7037 Trondheim

Bekledning: Behagelige treningsklær og gjerne høye dansesko (andre sko med høye hæler går også bra)

Noen flere spm? Epost: admin@nataliatorresbergan.no - Tlf: 926 97 008


Kizomba er en dans som utstråler sensualitet og romantikk. Den ble født på begynnelsen av 80-tallet i Angola og har blitt ekstremt populær de siste årene i mange land rundt om i verden.

Kizomba kombinerer karibiske og afrikanske rytmer, så bevegelsene som dominerer er hoftens bevegelser. 


Bachata er en sensuell og vakker dansestil som stammer fra Den Dominikanske Republikk. Dansen er nå nesten like populær som salsa.

Denne karibiske rytmen er representativ for sammensmeltning av latin og afrikansk rytmer, og representerer dermed den kulturarv i Den Dominikanske Republikk. Dansen, derimot, er konsentrert i den nedre delen av kroppen, hvor bevegelser av føtter og hofter er hovedelementet.

Pris

Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester


2300 NOK

Pakkepris

Ved påmelding til flere kurs får man opptil 30% rabatt. Se påmeldingssiden for mer info