Magedans

Litt Øvet 


Våren 2024 blir det 2 kurs i Magedans Litt Øvet 
(krav: minimum 2 kurs i nybegynner før Litt Øvet )

Kurs 1 - Mandager - 16.40 - 17.55 - Slør (Natalia) / Fan Veil (Natalia) 
Slørets dans er en av de mest populære dansene innen de arabiske dansene. Sløret er et veldig sensuelt element, danseren bruker det til å dekke og avdekke seg selv, og det lages veldig attraktive figurer med det, som krever en spesifikk teknikk. I tillegg er det dansen med dobbelt slør, med delt slør, og den berømte dansen av de syv slør. Det blir slør både til leie og til salg.

Vifteslør (fan veil på engelsk), en moderne dans i den orientalske verden. Vifteslør er ikke et tradisjonelt element i magedans, men kommer som en innflytelse fra blant annet asiatiske danser og flamenco. Danserinnene utfører koreografier med bevegelser og trinn fra den tradisjonelle orientalske dansen blandet med andre dansestiler og fusjoner. Vifteslørene og deres bevegelser blir hovedelement i dansen, og kroppens bevegelser kommer i andre rekke. I tillegg til dans med vifteslør vil vi fokusere deler av timen på viderekommen teknikk og dans uten element. Det blir vifteslør både til leie og til salgs

Kurs 2 - Onsdager - 17.40 - 18.55 - Saidi (Ann-Therese) / Wings (Natalia) 

Saidi er en egyptisk folkedans fra det øvre egypt som ofte danses med en stokk som kalles Tahtib. Saidi-folklore er relatert til tahtib, som er en mannlig kampsport. Det blir stokker til utlån. På dette kurset skal vi lære en koreografi som etterpå de som ønsker skal danse på vår danseshow som blir på slutten av semesteret på Byscenen.

ISIS VINGER er et element i moderne orientalsk dans som er inspirert av kulten av den egyptiske faraoniske etapen til gudinnen Isis, representert med åpne armer.Det er et av de såkalte fantasielementene.
Opprinnelsen til den bevingede dansen til Isis er ikke klar; i noen egyptiske papyrus dukker det opp dansere som påkaller gudinnen, og de danser iført tøyvinger som de som Isis er representert med.


Oppstart - Uke 35

Instruktør: se i parentes bak navnet på kurset) 

Sted: Bratsbergvegen 2, 7037 Trondheim

Bekledning: Behagelige treningsklær. Det blir mulighet til å leie/kjøpe slør/vifteslør/stokk/vinger

Noen flere spm? Epost: natalia@natalias.no - Tlf: 926 97 008

Pris 


2800 NOK

Pakkepris begge 4850 NOK

Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester