Velkommen på kurs


Hei alle sammen :)

 
Førstkommende Mandag, 5. september, er det oppstart av høstens semester og over de neste dagene skal 130 glade jenter og gutter på kurs i både yoga og dans. Da er det mye som skal falle på plass, slik at det er viktig at alle leser informasjonen nøye.

Det er viktig at du møter opp i god tid, og vi anbefaler å møte opp minimum 10 minutter før kurset ditt starter og vente ute i sofaområdet til kurset starter. Natalia trenger tiden i mellom kursene til å gjøre klart, så vennligst vent ute i sofaområdet til dere blir ropt inn. 

 • Sted: Leangenvegen 7 - rett ved 3T Leangen (se vedlagt bilde og kart)
  Det er lokalene til Trondheim Pole Studio, og de ligger i andre etasje i avbildet bygg
 • Parkering: Det er muligheter for parkering utenfor og i området
 • Kollektivtransport: Buss til holdeplass Leangen Allé eller tog til Leangen stasjon. 

  Beregn litt ekstra tid i tilfelle problemer med å finne frem eller å finne parkering :)
   
 • Klær:
  Magedans: Hvis dere har magedansbelte må dere gjerne bruke det. Ellers er det vanlige treningsklær uten sko som gjelder.
  Salsa/Bachata: Vanlige treningsklær - uten sko (har du dansesko, tar du det med)
  Ritmos Latinos Cardio: Treningsklær og vanlige joggesko - ikke dansesko.
  Yoga: Behagelige, myke klær og barfot. Yogamatte hvis du har - men vi har til utlåns.

Ta med deg vannflaske. Skal du på 2 kurs samme dag er det lurt å ta med noe lett å spise imellom - f.eks frukt eller en bar.

Her kan dere nedenfor også laste ned ukeplan og semesterplan så dere ser når alle timer er og hvilke uke/dager det er kurs. Du vil også alltid finne disse på hjemmesiden vår.

Velkommen, og vi gleder oss til å treffe dere alle :)


NB! Vi har fortsatt noen ledige plasser på magedans nybegynner, yoga og salsa/bachata, så har du en venn/venninne som vil komme på en gratis prøvetime er det bare å si ifra. Blir din venn/venninne med på et kurs blir det vervepremie eller 10% rabatt på dere begge