Litt om Natalia

Natalia Torres Bergan kommer fra Córdoba, Argentina, hvor hun har danset hele livet sitt. Hun startet som 10-åring på kurs hos det lokale akademiet og siden har hun ikke sett seg tilbake. Hennes største lidenskap er arabisk dans / magedans, yoga og latinske rytmer. Hun kom til Norge i 2017, og har nå kommet i gang med danseundervisning i Trondheim. Hun er en tøff og karismatisk dame som er like glad i å undervise voksne som barn.
De siste 12 årene har hun hatt eget dansestudio hvor hun har undervist i alle typer arabiske danser, bollywood, salsa, bachata, chachacha, merengue og tango oriental mm. Hun har også jobbet som koreograf ved flere show, studioer og større hoteller i både Argentina og Spania. 

Natalia fullførte i 2006 sin 5-årige utdannelse som "Maestra de Arabe" hos "Estudio Guadalupe" med sertifisering fra "Conseil International de la Danse / UNESCO

Siden 2005 har Natalia gått flere kurs hos de aller beste fra magedansens verden slik som: Dariya Mitskevich, Yana Tsehotskaya, Amr Taleb, Oxana Bazaeva m.fl.

Siden 2015 har Natalia også gått flere kurs i Yoga i Argentina og Spania og i 2021 fullførte hun sin utdannelse som yoga instruktør med spesialisering i Hata vinyasa, pranayama og meditasjon. 

Natalia har i dag kurs i Trondheim i Magedans, Ritmos Latinos Cardio, Salsa / Bachata og Yoga for voksne jenter (yoga åpent også for menn), men vil etterhvert også begynne med kurs for barn i alle aldre.