Litt om våre instruktører

Natalia Torres Bergan 

kommer fra Córdoba, Argentina, hvor hun har danset hele livet sitt. Hun startet som 10-åring på kurs hos det lokale akademiet og siden har hun ikke sett seg tilbake. Hennes største lidenskap er arabisk dans / magedans, yoga og latinske rytmer. Hun kom til Norge i 2017, og har nå kommet i gang med danseundervisning i Trondheim. Hun er en tøff og karismatisk dame som er like glad i å undervise voksne som barn.

De siste 16 årene har hun hatt eget dansestudio hvor hun har undervist i alle typer arabiske danser, bollywood, salsa, bachata, chachacha, merengue og tango oriental mm. Hun har også jobbet som koreograf ved flere show, studioer og større hoteller i både Argentina og Spania. 

Natalia fullførte i 2006 sin 5-årige utdannelse som "Maestra de Arabe" hos "Estudio Guadalupe" med sertifisering fra "Conseil International de la Danse / UNESCO

Siden 2005 har Natalia gått flere kurs hos de aller beste fra magedansens verden slik som: Dariya Mitskevich, Yana Tsehotskaya, Amr Taleb, Oxana Bazaeva m.fl.

Siden 2015 har Natalia også gått flere kurs i Yoga i Argentina og Spania og i 2021 fullførte hun sin utdannelse som yoga instruktør med spesialisering i Hata vinyasa, pranayama og meditasjon. 

Natalia har i dag kurs i Trondheim i Magedans, Ritmos Latinos Cardio, Salsa, Bachata og Yoga.


Ann-Therese Ali

Ann-Therese har røtter fra karibien og har danset hele sitt liv, da dans er en stor del av denne kulturen. Som fjortenåring begynte hun å ta dansekurs på Step by Step og har danset mange stilarter slik som jazzballett, klassisk ballett, disco jazz/commercial jazz, moderne ballett, dancehall, hip hop og cheerleading. Etterhvert ble hun introdusert for magedans og danset magedans en god stund på egen hånd før hun begynte å ta klasser hos Majken Wærdahl og senere salsa, bachata og magedans hos Natalia. Disco jazz, klassisk ballett og magedans er de stilartene hun har danset lengst, men magedans er blitt den stilarten hun har fått lidenskap for og dermed fortsatt med opp igjennom årene

Kurs: Magedans Nybegynner & Magedans Litt Øvet


Vanessa Vasquez Cabrera

Lidenskapelig og entusiastisk chilensk danseinstruktør med mange års erfaring innen latinamerikansk dans. Mellom 2001 og 2006 tilhørte hun det prestisjetunge chilenske folkedanskompaniet BAFOCHI, først som danser og deretter som instruktør i akademiene som kompaniet har i ulike regioner i Chile. Som danser hadde hun muligheten til å reise til forskjellige land rundt om i verden og vise skjønnheten til chilenske folkedanser og andre latinske land.

I 2009 oppnådde hun tittel og grad i kinesiologi ved University of Chile. Kinesiologi er det vitenskapelige studiet av kroppsbevegelse, og det er derfor hun har kunnskap innen blant annet helse, velvære, fysiologi, biomekanikk og kroppsholdning.

I 2018 flyttet hun til Norge med familien og i 2019 motivert for å gjøre trening spennende og tilgjengelig for alle, oppnådde hun den offisielle Zumba®-instruktør-lisensen og ble medlem av ZIN-fellesskapet (Zumba® Instructor Network). I 2020 ble hun en del av Zumba-instruktør-staben til en viktig kjede av treningssentre i Trondheim, hvor hun til nå har kunnet overføre lidenskapen sin for dans og latinske rytmer til mange.

Kurs: Ritmos Latinos Cardio


Florentina Misimi

Florentina vokste opp i en flerkulturell setting der hun alltid var eksponert for ulike dansestiler fra den latinske, afrikanske, balkanske, arabiske og karibiske verden. Hennes motto er at dans knytter folk sammen fordi det er med på å vekke spenning og skape nysgjerrighet for hverandre. 

Hennes store grad av nysgjerrighet sørget for at hun falt for fullt for kizomba og bachata etter et lengre opphold i Frankrike i 2017/18. Florentina har siden da brukt tid til å fordype seg i disse dansestilene og spesielt i det feminine og sensuelle aspektet i begge dansene, såkalt lady styling. Hun har deltatt og fortsetter å delta på workshops og festivaler nasjonalt og internasjonalt med profesjonelle danseinstruktører. Hun tar kontinuerlig privattimer og mesterklasser med profesjonelle artister i tillegg til kurs i andre stiler for å bli inspirert og videreutvikle seg som lærer og danser. 

Florentina har holdt ulike kurs de siste par årene i tillegg til dansefremvisninger blant annet Olavsfest festivalen og Språk – og kulturfestivalen. Hun er i tillegg leder for danseorganisasjonen Afrolatin Dance Trondheim. 

I hennes kizomba-bachata kurs vil du bli introdusert for den feminine og sensuelle (lady style–women empowerment) teknikken og stilen. Hun vil spesielt fokusere på å utdype forskjeller i de ulike kroppsbevegelsene, energinivå, kroppsisolasjon og flyt. Dette vil hun gjøre gjennom musikk/musikkrytme innen det tradisjonelle og moderne kizomba og bachata.

Kurs: Kizomba / Bachata


Camilla Dahl Alvestad

Camilla oppdaget yoga rundt 2012, og startet etterhvert å reise rundt for å prøve ulike instruktører og workshops i alt fra Costa Rica til Sri Lanka. Etter å ha brukt egne erfaringer til å undervise i tøying og mobilitet på dansestudio tok hun i 2019 fascinasjonen videre og meldte seg på instruktørtrening i yoga på Bali.

Hennes store lidenskap er bevegelse, kroppskontroll og å være tilstede i kroppen sin. Hun er aktiv poledanser, og kjenner viktigheten av å lære folk å utfordre seg selv på kroppens premisser. Når vi setter krav til oss selv, enten på trening, jobb eller sosialt, er det utrolig viktig å ta seg tid til å nullstille og sjekke inn med seg selv underveis.

Utover dette drives hun av en stor interesse for mennesker og de unike kroppene vi alle er utstyrt med. Det er alltid noe å lære og absolutt ingen er like. Gleden ved å se noen skjønne en øvelse som man synes var komplisert, eller bare forlate timen med et avslappet smil og "godfølelsen" er den beste motivasjonen for jobben.

Kurs: Yoga nivå 1 og nivå 2


Julia Brudeskar

Julia kommer opprinnelig fra Ukraina og har hatt kjærlighet til dans helt fra barndommen. Hennes mor var veldig glad i å danse og hun husker at mor tok henne på dansearrangementer allerede før skolealder. Allerede fra 7 års alder begynte hun å danse både klassisk ballett og ukrainsk folkedans.
Hun kom til Norge i 2003 og skjønte etter en stund at dans igjen må ta sin plass i hennes liv. Hun begynte å danse klassisk ballet og jazzballett ved «Let's Dance» og litt senere magedans hos Majken Wærdahl ved Trondheim Orientalske Danseskole. Så ble hun introdusert for Tribal fusion bellydance og falt for denne nydelige og samtidig mystiske dansestilen. I flere år har Julia vært en elev hos Kira Lebedeva, en ukrainsk tribal danser som er anerkjent internasjonalt.
Etter flere år med dans har Julia fått bekreftet at dans er et fantastisk verktøy som kan hjelpe oss å ta være på vår psykiske helse, og hun har derfor tatt videreutdanning i dans og bevegelsesterapi ved Universitetet i Drammen.
Høsten 2022 opprettet Julia en dansegruppe «New Tribal City» for ukrainske flyktninger. Gruppen møtes hver fredag og danser tribal. De har allerede opptrådt i Olavshallen på årets Orientalske Aften.  

Kurs: Tribal