Yoga

Yoga for nybegynnere og litt øvet.
For både han og henne :)

Yoga nivå 1
Vi har dessverre måtte avlyse Yoga nivå 1 høsten 2023 pga lite påmeldte. 
Har du litt erfaring med yoga fra før vil vi gjerne ønske deg velkommen på nivå 2. Nivå 1 er også tilbake for fullt fra våren for de som er uten erfaring. 

Yoga nivå 2 

Kurset er en fortsettelse på nivå 1, og passer også for de som har litt erfaring med yoga fra før. Vi vil se litt på flere varianter av stillinger og kanskje utfordre oss litt mer på balanse eller styrke i blant. Nivået er fortsatt ikke veldig avansert, så det kan passe for de fleste. Bare ta kontakt om du har spørsmål.


Timene er 75 min av praktisk, ispedd noe teori innimellom. Tempoet vil være rolig med fokus på riktig pusteteknikk og å finne hver stilling sin funksjon. Yoga finnes i mange ulike stilarter, og dette kurset vil være en hatha yoga fusion med innslag fra andre typer bevegelighetstrening. Vi vil alltid avslutte med lett avspenning for å finne roen vi trenger for å komme tilbake til hverdagens forpliktelser. 

Noen generelle råd vil være å ikke spise halvannen time før timen, bruke behagelige klær og ha en matte med godt grep. Overdelen bør være såpass kroppsnær at du kan bøye deg fremover uten at den sklir over hodet. Vi trener barfot. 


Tider:
Mandager kl 20.05 - 21.15 - Nivå 2
Onsdager kl 20.05 - 21.15 - Nivå 1

Kursstart: Uke 36

Instruktør: Camilla

Varighet: 13 uker

Sted: Bratsbergvegen 2, 7037 Trondheim
Bekledning: Behagelige treningsklær, ikke sokker og egen yogamatte

Noen flere spm?
Epost: admin@nataliatorresbergan.no - Tlf: 926 97 008

Pris

Kurset varer i 13 uker.
Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester

2000 NOK

Pakkepris

Ved påmelding til flere kurs får man opptil 30% rabatt. Se påmeldingssiden for mer info