Yoga

Yoga for nybegynnere og litt øvet.
For både han og henne :)

Yoga nivå 1
Yoga for nybegynnere eller de med lite erfaring med yoga fra før. Vi starter med grunnleggende stillinger og pusteteknikk. Man blir introdusert for solhilsenene som er viktige grunnpilarer i yoga og andre grunnelementer som hjelper mange å mykes opp litt samt styrke kjernemuskulaturen man trenger i hverdagen.

Yoga nivå 2 

Kurset er en fortsettelse på nivå 1, og passer også for de som har litt erfaring med yoga fra før. Vi vil se litt på flere varianter av stillinger og kanskje utfordre oss litt mer på balanse eller styrke i blant. Nivået er fortsatt ikke veldig avansert, så det kan passe for de fleste. Bare ta kontakt om du har spørsmål.


Tempoet vil være rolig med fokus på riktig pusteteknikk og å finne hver stilling sin funksjon. Yoga finnes i mange ulike stilarter, og dette kurset vil være en hatha yoga fusion med innslag fra andre typer bevegelighetstrening. Vi vil alltid avslutte med lett avspenning for å finne roen vi trenger for å komme tilbake til hverdagens forpliktelser. 

Noen generelle råd vil være å ikke spise halvannen time før timen, bruke behagelige klær og ha en matte med godt grep. Overdelen bør være såpass kroppsnær at du kan bøye deg fremover uten at den sklir over hodet. Vi trener barfot. 

Noen flere spm? Epost: natalia@natalias.no - Tlf: 926 97 008


Tider:
Mandager kl 20.05 - 21.15 - Nivå 2
Onsdager kl 16.30 - 17.30 - Nivå 1

Kursstart: Uke 5

Instruktører: Natalia på Yoga 1 / Camilla på Yoga 2

Varighet: 13 uker

Sted: Bratsbergvegen 2, 7037 Trondheim
Bekledning: Behagelige treningsklær, ikke sokker og egen yogamatte

Noen flere spm? Epost: natalia@natalias.no - Tlf: 926 97 008 

Pris

Kurset varer i 13 uker.
Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester

2100 NOK

Flexi-kurs

Både yoga 1 og 2

2500 NOK