Yoga

Yoga for nybegynnere og litt øvet.
For både han og henne :)

Yoga nivå 1
I dette kurset skal vi lære å gjøre yoga fra bunnen av og gå nøye igjennom de forskjellige bevegelsene og stillingene på et dypere nivå enn hos for eksempel ditt vanlige treningssenter. Du skal bygge sten for sten og lære ikke bare hvordan, men også hvorfor. Du vil starte å føle deg bedre og mere bevegelig allerede etter et par uker og både rygg, nakke, hofte, armer, bein og hodet vil føles mye smidigere og avslappet igjennom hverdagen - alle dager.

Yoga nivå 2 er en fortsettelse fra nivå 1 eller for de som har litt erfaring med yoga fra før. Det er ikke veldig avansert nivå, så terskelen skal være lav for å melde seg på. Ta kontakt om du har spm


1t15m med både praksis og teori i et rolig tempo som hjelper deg med å utvikle en god base av fysiske stillinger og pusteteknikk. 
Yogaens verden består av mange stilarter. Dette kurset vil fokusere på Hata yoga, Pranayama og meditasjon. 

Yoga-øvelse er en utmerket måte å bli kjent med ditt indre, lære kroppens behov og oppdage alt potensialet du har i deg. Vi skal hjelpe deg å finne den indre roen som et hektisk liv av stress fra jobb og familie trenger og fremfor alt finne balansen som vil hjelpe deg med å øke evnene dine.


Noen grunnleggende tips vil være å ikke spise halvannen time før timen, bruke behagelige klær som tilpasser seg kroppen og bevegelsen, bruke en bra matte som ikke sklir og ikke bruke sokker.. Tider:
Mandager kl 20.05 - 21.15 - Nivå 2
Onsdager kl 20.05 - 21.15 - Nivå 1
Kursstart: Uke 5, henholdsvis 30 januar og 1 februar

Varighet: 13 uker

Sted: Bratsbergvegen 2, 7037 Trondheim
Bekledning: Behagelige treningsklær, ikke sokker og egen yogamatte

Noen flere spm?
Epost: admin@nataliatorresbergan.no - Tlf: 926 97 008

Pris

Kurset varer i 13 uker.
Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester

2000 NOK

Pakkepris

Ved påmelding til flere kurs får man opptil 30% rabatt. Se påmeldingssiden for mer info